Szakértők ezrei
állnak készen kérdéseik megválaszolására

Hogyan lehet nyilatkozatot szerezni szakértőktől?

1. Hozzon létre felhívást kérdéssel és az éppen készülő cikk leírásával.
2. A rendszer azonnal kiküldi a felhívást az illetékes szakértőknek.
3. Néhány órán belül megkapja első válaszait. Válassza ki közülük a legjobbakat.
Adatbázisunkban szakterületük szerint besorolva találja a szakértőket, akik már újságírókkal való együttműködés tapasztalatával rendelkeznek, és megértik az ilyen együttműködés értékét és folyamatát.
Felhívását minden olyan szakértő látni fogja, aki az Ön által kiválasztott szakterületbe tartoznak. A felhívások névtelenek. Személyazonosságát csak azoknak a szakértőknek fedi fel, akikkel együttműködésbe lép.
Javasoljuk, hogy a felhívásait időben nyújtsa be, legalább 2 nappal határidő előtt. Első válaszait azonban már a felhívás jóváhagyását követő néhány órán belül várhatja.
Amennyiben azonnali szakértői nyilatkozatra van szüksége, választhat a szakértők listájáról és telefonon egyénileg is felveheti velük a kapcsolatot. Ne feledje azonban, hogy ez a módszer fáradtságosabb és nem fog annyi minőségi nyilatkozathoz jutni, mint egy felhívás létrehozásával.
Az újságírók segítésére létrehozott szolgáltatás díjmentes és örökre az is marad. A szakértők ingyenesen nyilatkoznak díjmentes nyilvánosságért cserébe.
Publito.hu is not responsible for the opinions of registered expert sources. However, expert sources have references in their profiles to existing statements in the media, so they are easy to verify.
Az "újságírók segítése" szolgáltatás, mely összeköti az újságírókat és a szakértőket, díjmentes és örökre az is marad. A jövőben más szolgáltatásokkal is készülünk, mint például sajtóközlemények terjesztésével és szponzorált tartalommal, amelyek díjfizetéshez lesznek kötve.
Regisztráció
Jana Beer photo

“Saját újságírói tapasztalatból tudom, hogy szakértői nyilatkozat beszerzése gyakran időigényes és ugyanakkor nagyon fontos a semlegesség megtartásához.”

Beerová Jana, volt újságíró és a Publito.hu webhely társalapítója

Szakértőhöz szeretnék fordulni
 

Mi történik a regisztráció után?

Regisztráció

From our blog

Újdonságok